Cicle de Cants i Autors

El CCA (Cicle de Cants i Autors) pretén acostar a Granollers la música d'autor catalana contemporània que es fa arreu dels Països Catalans.

Des del seu inici, l'any 2008, el cicle l'impulsa i organitza el Casal Popular l'Esquerda de Granollers, amb el suport de diversos col·laboradors. l'Esquerda aposta per enfortir un calendari d'activitats d'oci alternatiu, crític i popular a la ciutat. Alhora, es vol potenciar la creació musical en llengua catalana, i és per això que el CCA es suma al circuit alternatiu de cicles, festivals i espais que eviten la mercantilització de les expressions artístiques perquè aquestes siguin el màxim d'accesibles pel públic.

El CCA és un cicle humil que pretén mostrar propostes de cançó d'autor catalana en  formats reduïts i en espais que permeten una major connexió entre públic i artista. El cicle defensa una mirada eclèctica a l'escena d'autor de casa nostra. Els preus d'entrada i servei de barra són populars.

La cançó d'autor té llarga tradició als Països Catalans, i des del C.P l'Esquerda es vol mantenir viva a través de la seva actualització en les propostes actuals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada